Må Bra Massage - massagesalong i Uppsala
Avslappnande massage

Må Bra Massage i Uppsala erbjuder den mest kända massageformen som är Svensk Klassisk Massage, som vanligtvis avses om man bara säger massage. Den svenska klassiska massagen passar dig som lider av allmän trötthet, sömnlöshet och stress. Du kan njuta av detta i vår massagesalong i Uppsala, eller få massagebehandlingen i ditt hem. Den här typen av massagebehandling är en avslappnande, tillfredsställande och effektiv massage med olja. Bäst av allt är att du själv bestämmer hur den ska utformas. Kan kombineras och avslutas med ansikts- alternativt helkroppsrubbing med speciella handskar och krämer - då ökar blodcirkulationen markant och det resulterar i en mycket skön känsla i hela kroppen.

Ansiktsmask kan appliceras. Torra fötter kan masseras med speciella, mjukgörande krämer. Du bestämmer! Allt är möjligt och valet är ditt!

Vi har studentrabatter! Unna dig en studentmassage hos en erfaren massör och koppla bort all vardagsstress hos oss i Uppsala. Vi har även ungdomsrabatter och seniorrabatter på våra massagebehandlingar.

I Sverige var det Per Henrik Ling som började med massage på 1800-talet. Han startade utbildningar i massage och även i sjukgymnastik. Den klassiska massagen är den metod som används mest i västvärlden.Den rekommenderade tiden för svensk klassisk massage är 30 till 90 minuter.

Unna dig Avslappnande Massage hos Må Bra Massage i Uppsala