Må Bra Massage - massagesalong i Uppsala
Djupgående massage och massagebehandlingar

Må Bra Massage i Uppsala erbjuder djupgående massage och massagebehandlingar. Dessa massagebehandlingar riktar sig till dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben. Massagebahandlingarna består av djupgående massage oftast i kombination med speciella töjningstekniker.

Innan massagen kommer massören att göra en hållnings- och rörelseanalys. Efteråt masseras specifika områden alternativt hela kroppen. Vid behov används olika töjningstekniker.

Vid lokalt besvär kan andra muskler komma i kläm. Detta MÅSTE upptäckas och behandlas för att ta bort spänningar och eventuella följd besvär. Massagen ökar också muskelsmidigheten. Ett behandlingsschema föreslås och terapeutiska övningar, stretchning och rörelser diskuteras. Du är välkommen till denna behandling i vår massagesalong i Uppsala, eller boka massagebehandling i ditt hem. Vi har även rabatter för studentmassage, och massagerabatter för ungdomar och seniorer.

Massage innebär att en massör behandlar muskler, senor, ledband och bindväv med händerna. Massage kan beskrivas som en systematisk och rytmisk form av beröring. Massagen leder till att spända och ömmande muskler slappnar av eller stimuleras. När musklerna mjukas upp får man bättre rörlighet. Man mår bra av denna massage om man har muskelspänningar och muskelvärk. För alla åldrar, från spädbarn till äldre är massage välgörande.Den rekommenderade tiden för massagebehandlingar är 45 till 90 minuter.
Boka tid hos en kunnig massör för djupgående massage och massagebehandlingar i Uppsala