Må Bra Massage - massagesalong i Uppsala
Företagsmassage

Må Bra Massage i Uppsala erbjuder företagsmassage. Denna massagebehandling är både en investering för arbetsgivare och anställda.

För arbetsgivare

Ett bra sätt att uppmärksamma personalens hälsa och välbefinnande är genom massage och för företagets egen nytta genom minskade sjukskrivningar.

För den anställde

För att upprätthålla funktionen av de kroppsdelar som utsätts mest under arbetstiden. Axlar, armar och rygg är ofta spända och ömma hos många yrkesgrupper som jobbar fysiskt eller står länga stunder.

Massage sätter i gång produktionen av lugn och ro- (oxytocin) och glädjeshormoner (endorfin), vilket har positiv inverkan på dem som befinner sig i närheten.

Blod- och lymfcirkulationen ökar. Avfallsprodukter tvingas ur kroppen.Rörligheten av de masserade och behandlade musklerna ökar, muskelknutor masseras bort, spända muskler slappnar av, förkortade muskler återställs till sin ursprungliga längd. Massagebe-handlingar "trollar bort” smärta och spänningar i t.ex. axlar och rygg, motarbetar stress, huvudvärk, sömnlöshet, o.s.v.

Må Bra Massage i Uppsala erbjuder svensk klassisk massage i kombination med idrottsmassage, ett mycket uppskattat och effektivt verktyg. I samband med massagen diskuterar vi också terapeutiska övningar.   Må Bra Massage finns i en massagesalong i centrala Uppsala, men kommer gärna till ert företag.

Företag använder sig av friskvårdsbidrag (som är avdragsgillt). Jag tar även emot friskvårdscheckar.

Blev ni intresserade? Kontakta Må Bra Massage idag!

 

Företagsmassage är en god investering för företaget, boka Må Bra Massage i Uppsala för företagsmassage