Må Bra Massage - massagesalong i Uppsala
Tjänster

Oavsett om du jobbar på kontor, har ett fysiskt krävande arbete eller tränar regelbundet har du med all säkerhet behov av någon av mina många massagebehandlingar. Må Bra Massage i Uppsala har massage för alla. De flesta behandlingarna sker i min massagesalong i Uppsala under ett och samma tak men möjligheten finns även att boka event, då jag kommer ut till er och anpassar mina massagetjänster helt och hållet efter era behov. Jag är utbildad och diplomerad massör med lång erfarenhet, vilket gör att du som kund kan ställa höga krav mig och mina tjänster. Mina kunskaper och utbildning baseras på SVENSK KLASSISK MASSAGE.


Avslappnande massageMå Bra Massage i Uppsala erbjuder många olika massagetjänster. Vi utför vår massage i vår massagesalong i Uppsala, eller hemma hos dig

Den svenska klassiska massagen passar dig som lider av allmän trötthet, sömnlöshet och stress. Den här typen av massagebehandling är en avslappnande, tillfredsställande och effektiv massage med olja. Bäst av allt är att du själv bestämmer hur den ska utformas. Vill du applicera en ansiktsmask, få en helkroppsskrubbning med ändamålsenliga handskar eller behandla torra fötter med mjukgörande krämer? Inga problem. Allt är möjligt och valet är ditt! Vill du komma och få din massagebehandling i min massagesalong i Uppsala, eller tycker du det är skönt att få massage i ditt hem !?!

Den rekommenderade tiden för svensk klassisk massage är 30 till 90 minuter.


Djupgående massage och massagebehandlingar

Dessa behandlingar riktar sig mot dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben. Massagebahandlingarna består av djupgående massage oftast i kombination med speciella töjningstekniker. Kund och massör gör en rörelse- och muskelfunktionsanalys. Jag som massör betraktar kroppen som en helhet. Spänningar i ett område kan ofta komma från en helt oanad källa. Det kan exempelvis röra sig om värk i rygg eller axlar. Det kan även bero på ojämn belastning vid fel val av sko. Utifrån dina behov erbjuder jag massage av de mest utsatta delarna av din kropp. Jag masserar axlar, rygg, säte, ben, fötter; armar; huvud alternativt helkroppsmassage. Med massage tar jag bort befintliga muskelknutar och med speciellt anpassad töjningsteknik återställs musklernas ursprungliga längd. Massagen ökar din smidighet i musklerna och när vi är klara föreslår jag ett schema för åtgärder. Vi diskuterar även stretching, rörelse och terapeutiska övningar. Vill du komma och få din massagebehandling i min massagesalong i Uppsala, eller tycker du det är skönt att få massage i ditt hem !?!

Den rekommenderade tiden för massagebehandlingar är 45 till 90 minuter.


Idrottsmassage

Du som tränar ofta och relativt hårt bör unna dig idrottsmassage. Denna behandling är ämnad för såväl idrottare som motionärer och är i grunden en förlängning av den klassiskt svenska massagen. I kombination med vanlig massage kan musklerna här bearbetas jämnare och djupare. Detta leder i sin tur till förbättrad återhämtning efter ett träningspass och därmed också ökad prestationsförmåga inför nästa. Vill du komma och få din massagebehandling i min massagesalong i Uppsala, eller tycker du det är skönt att få massage i ditt hem !?!

Den rekommenderade tiden för idrottsmassage är 30 till 45 minuter.


Massage hemma hos kund (mini-spa)

En massagestund hemma hos dig (eller hos mig på salongen i centrala Uppsala) är det perfekta alternativet för dig som känner dig stressad, utmattad och vill låta någon annan göra jobbet. Du kan nu boka mig för ett mini-spa hemma, för dig själv eller någon du tycker om. Kanske behöver familjen eller kompisgänget en stunds avkoppling, en ansikts- eller fotmassage och en mild avslappnande massage med olja? Ett mini-spa är en perfekt present som passar de flesta och som dessutom garanterar ett välmående. Ring, sms'sa eller skriv ett E-mejl till Må Bra Massage så kommer vi gemensamt fram till hur vi ska utforma ditt eget mini-spa.


Företagsmassage

För arbetsgivare är massage på jobbet ett sätt att uppmärksamma personalens hälsa och välbefinnande. För företagets egennytta bidrar detta till minskade sjukskrivningar. För den anställde upprätthålls god funktion av de kroppsdelar som utsätts allra mest under arbetsdagarna. Det leder dessutom till bättre prestationer och underlättar den enskildes stresshantering.


Events

För att tillgodose alla kunders behov kan Må Bra Massage arrangera en rad olika events. Jag kan bland annat komma ut med massagetält till ett företagsevent eller min massagebänk. Jag kan arrangera massage efter olika typer av föreningsaktiviteter och skapa fantastiska upplevelser i form av privata events för nästan vilka sammankomster som helst (t.ex. massage i samband med brölop, massage i samband med möhippa, massage i samband med födelsedag, etc).