Må Bra Massage - massagesalong i Uppsala
Massage hemma hos kund (mini-spa)

Det behöver inte kosta en förmögenhet att få massage eller uppleva den även i kombination med SPA. Och även mer än så - Du behöver inte ens lämna Ditt hem för att kunna uppleva massage...Må Bra Massage i Uppsala erbjuder massage i ditt hem.

Är du stressad? Vill, men hinner inte få massagebehandlingar? Du kan boka mini-SPA/massage hemma till dig själv eller för någon/några du bryr dig om. Ring så kan vi tillsammans hitta en massage form som passar just dig, din familj eller varför inte tjejgänget eller som aktivitet på en möhippa?!

Du kan kombinera och välja hur du vill ha det själv, kanske en Klassisk Svensk Massage eller så kanske du vill ha en Massage i kombination med skrubbningar där speciella handskar och kornig kräm används. Massagen kan kombineras med ansiktsmask och ansiktsmassage. Torra fötter behandlas med speciella, mjukgörande krämer. Ring eller maila Må Bra Massage så kommer vi gemensamt fram till hur vi ska utforma ditt eget mini-spa.Må Bra Massage i Uppsala erbjuder nu massage i ditt hem, du kan kombinera det med ett mini spa hemma hos dig